Тонкий лаваш з м’ясом і овочами люблять всі.
Другі страви
0
Шаурма зі свининою блюдо не типове, тому що в жарких країнах, де воно популярно, свиняче м’ясо не їдять. Однак у нас можна все, і ми ще більше змінимо рецепт, замінивши свіжі овочі маринованими. Для зими-те, що треба! буде і яскраво, і соковито, і гостренько.
Інгредієнти
Лаваш
4 шт.
Свинина
300 г.
Огірки солоні
3 шт.
Корейська морква
100 г.
Китайська капуста
150 г.
Лечо
100 г.
Соус
55 г.
Рослинна олія
2 ст. Л.
Каррі
За смаком.
Перець
За смаком.
Сіль
За смаком.
Покрокове приготування
30 хвилин
Нарізаємо свинину на пластинки, маринуємо в суміші перцю, каррі і солі годину-півтори. Обсмажуємо на середньому вогні з додаванням олії. Виймаємо, охолоджуємо і подрібнюємо м’ясо, щоб вийшли невеликі брусочки. Викладаємо на лист лаваша.
Звичайно ми змащували лаваш соусом, а після цього викладали начинку. Але в цьому рецепті зробимо навпаки: спочатку м’ясо, а потім соус. Це додасть шаурмі соковитості, а лист тіста не розмокне. Зверху на соус кладемо корейську моркву і лечо.
Зверху додаємо нарізані мариновані або солоні огірочки. Можна, звичайно, взяти і свіжі, але в цей раз спробуємо так. Тонкі пасма пекінської капусти згладять солоно-маринадний смак огірка.
Приступаємо до загортання лаваша будь-яким звичним способом.
Підсушуємо конверти на сухій сковороді або на грилі. Подаємо до столу. Якщо шаурма велика, розрізаємо навпіл для зручності.
Навесні і влітку, коли з’являється зелень і овочі, замість лечо і маринованих огірків краще покласти всередину лаваша свіжі огірки, помідори, салат айсберг. Якщо дозволяє погода, шаурма зі свининою, приготована на вугіллі з димком, буде просто зводити всіх з розуму. А поки наберемося терпіння і готуємо на кухні з того, що є.
користь і шкода шаурми для здоров’я — повний огляд всіх позитивних і негативних властивостей блюдав позаминулому столітті в країнах близького сходу почали готувати ситне…класичний рецепт соусу для шаурми (шаверми) і як його правильно приготувати в домашніх условіяхприветствую вас, дорогі друзі! сьогодні я розповім, як приготувати смачний…
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Оцініть статтю