Рецепт виручалочка! супер блюдо з тих продуктів що завжди під рукою і виручить коли несподівано нагрянули гості.
Я дуже люблю приймати гостей і дивувати їх різноманітністю своїх страв, але іноді до мене приходять несподівані гості, яких теж треба чимось нагодувати. Добре, якщо в холодильнику є м’ясна нарізка, баночка шпротів або інші закуски. Щоб не потрапити в халепу, я під рукою тримаю кілька експрес-рецептів для таких гостей, і сьогодні ділюся з вами майстер-класом їх приготування.
Грінки з батона на сковороді, рецепт закуски швидкої і смачної
- час підготовки – 10 хвилин
- час приготування – 30 хвилин
- кількість грінок – 9 шт.
Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати. Зубчик часнику очистити від сухої оболонки і пропустити через прес.
Морква вимити, очистити і натерти на крупній тертці.
Картоплю вимити, очистити і також натерти на крупній тертці.
У миску до картоплі додати моркву, цибулю, яйця, перець і сіль.
Начинку добре перемішати.
Нанести начинку рівним шаром на скибочки батона.
На сковороді розігріти рослинне масло і викладати в нього грінки начинкою вниз.
Зарум’янені грінки перевернути на іншу сторону і обсмажити до рум’янцю.
З’єднати часник і майонез.
Соус перемішати.
Змастити верх гарячих грінок соусом і, при бажанні, посипати зеленню.