Медове желе з хурми-десерт який підкорить ваше серце

71

Якщо ви любите десерти так, як люблю їх я, то пропоную приготувати зимове ласощі з хурми з медом. Таке желе підкорить ваше серце і можна його подати не тільки на святковий стіл, але і до завершення обіду або вечері.

Для цієї страви потрібно взяти хурму без в’яжучого ефекту, так як терпкий смак буде сильно відчуватися і зіпсує смак десерту. Крім того, хурма повинна бути дуже стиглої і навіть злегка м’якою. Готуйте і насолоджуйтеся оригінальним ласощами!

Дуже смачне желе з хурми з желатином, рецепт з медом

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Желатин залити холодною кип’яченою водою і залишити для набухання на 20 хвилин, а потім розпустити на водяній бані і остудити до кімнатної температури.

Хурму вимити, очистити від шкірки, видалити кісточки, а м’якоть нарізати невеликими шматочками.

Перекласти хурму в чашу блендера і подрібнити в пюре.

До хурмі додати мед.

Все добре перемішати.

Перекласти масу в чашу міксера і, при збиванні тонкою цівкою вводити желатин. Суміш довго не збивати.

Розкласти масу в формочки для желе, змащені тонким шаром вершкового масла, і поставити їх в холодильник для застигання.

Коли желе з хурми застигне, акуратно відокремити його від стінок формочок, а потім викласти його на порційний посуд.

попередня стаття«Роби все навпаки», або криза трьох років у дитини
наступна статтяЯк правильно доглядати за шкірою грудей?