Журавлинне варення

48

Варення з ягід журавлини

Журавлина відмінно зберігається в замороженому вигляді, тому варення зазвичай готують не з метою переробки ягоди, а просто, як ласощі. У нього унікальний смак і аромат – ні з чим не сплутаєш.

Оскільки ягода дуже кисла, то ласунам рекомендую додати ще цукру на свій смак. Мені ж подобається таке варення, як раз за притаманну йому кислинку.

Для різноманітності за бажанням можна додати будь – які горіхи-вони зроблять журавлинне варення ще смачніше і корисніше.

Як приготувати “журавлинне варення” покроково з фото в домашніх умовах

попередня статтяНоворічна казка: куди сходити з дитиною на канікулах
наступна статтяВитинанки на вікна. Шаблони для вирізання