Торт “пінчер” з чорносливу, на сметанному кремі

19

Такий торт вам точно сподобається і стане вашим коронним блюдом на святковому столі.

продукти

  • — яйця, 3 шт;
  • — сметана, 200 г;
  • — цукор, 180 г;
  • — згущене молоко, 200 мл;
  • — борошно, 250 г;
  • — какао, 20 г;
  • — ванільний цукор, 1 пакетик;
  • — розпушувач, 1 ч. Л.

Для начинки візьміть:

  • — чорнослив, 190 г;
  • — ізюм, 140 г;
  • — горіхи волоські, 100 г.

Для крему потрібно:

  • — сметана, 1 кг;
  • — пудра, 200 г.

Для глазурі

  • — шоколад темний, 160 г;
  • — масло вершкове, 90 г.

Як приготувати торт «пінчер»

Яйця збиваємо до пишності, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до стійкої маси.

Вливаємо сметану і згущене молоко, збиваємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами вводимо в тісто і збиваємо.

Додаємо какао, збиваємо.

Форму застилає пергаментом, змащуємо його рослинним маслом, виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, перевіряючи готовність шпажкою.

На шматочки ріжемо чорнослив, подрібнюємо, але не дрібно, горіхи.

Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо густий крем.

Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 коржа.

Верхній корж ріжемо невеликими шматочками.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, потім посипаємо шматочками чорносливу, родзинками і горіхами.

Шматочки коржа умочуємо в крем і викладаємо на верхній корж у вигляді шапочки.

Викладаємо зверху залишок крему, розподіляємо його з боків і відправляємо на 1 годину в холодильник.

Готуємо глазур, змішавши всі інгредієнти і нагрів масу.

Поливаємо глазур’ю в довільному порядку.

Приємного апетиту!