Такий торт вам точно сподобається і стане вашим коронним блюдом на святковому столі.
продукти
- — яйця, 3 шт;
- — сметана, 200 г;
- — цукор, 180 г;
- — згущене молоко, 200 мл;
- — борошно, 250 г;
- — какао, 20 г;
- — ванільний цукор, 1 пакетик;
- — розпушувач, 1 ч. Л.
Для начинки візьміть:
- — чорнослив, 190 г;
- — ізюм, 140 г;
- — горіхи волоські, 100 г.
Для крему потрібно:
- — сметана, 1 кг;
- — пудра, 200 г.
Для глазурі
- — шоколад темний, 160 г;
- — масло вершкове, 90 г.
Як приготувати торт «пінчер»
Яйця збиваємо до пишності, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до стійкої маси.
Вливаємо сметану і згущене молоко, збиваємо.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами вводимо в тісто і збиваємо.
Додаємо какао, збиваємо.
Форму застилає пергаментом, змащуємо його рослинним маслом, виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, перевіряючи готовність шпажкою.
На шматочки ріжемо чорнослив, подрібнюємо, але не дрібно, горіхи.
Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо густий крем.
Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 коржа.
Верхній корж ріжемо невеликими шматочками.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, потім посипаємо шматочками чорносливу, родзинками і горіхами.
Шматочки коржа умочуємо в крем і викладаємо на верхній корж у вигляді шапочки.
Викладаємо зверху залишок крему, розподіляємо його з боків і відправляємо на 1 годину в холодильник.
Готуємо глазур, змішавши всі інгредієнти і нагрів масу.
Поливаємо глазур’ю в довільному порядку.
Приємного апетиту!