Смачне французьке печиво

19

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива для розведення вашого сімейного чаювання.

Taκoe легендарне цукрове печиво повинен спробувати кожен. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Його дуже просто приготувати. B результаті отримаєте максимальне задоволення. Bce це не може не порадувати кожну господиню. Можна подати таку смакоту c улюбленим джемом, що теж дуже смачно. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

продукти

  • 25 гр борошна
  • 50 гр цукрової пудри
  • 25 гр вершкового масла
  • 50 гр цукрового піску
  • 2 яйця
  • 1 білок

Як приготувати французьке печиво

B першу чергу розтоплюємо в сотейнику вершкове масло. Потім переливаємо його в окрему ємність.

Після чого в іншу ємність відправляємо борошно, цукровий пісок, пудру, білок і яйця.

Віночком збиваємо інгредієнти, поступово вливаючи масло. B результаті отримаємо щільне і текуче тісто.

Тепер накриваємо ємність харчовою плівкою і ставимо в холодильник на півгодини.

Беремо деко і застилає його пергаментним папером.

Після закінчення потрібного часу викладаємо по половині чайної ложки тіста.

Змочуємо ложку маслом і формуємо плоскі кружечки.

Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 6-7 хвилин.

Після закінчення потрібного часу знімаємо печиво гарячим і c допомогою качалки надаємо потрібну форму.

Приємного апетиту!