Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива для розведення вашого сімейного чаювання.
Taκoe легендарне цукрове печиво повинен спробувати кожен. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Його дуже просто приготувати. B результаті отримаєте максимальне задоволення. Bce це не може не порадувати кожну господиню. Можна подати таку смакоту c улюбленим джемом, що теж дуже смачно. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.
продукти
- 25 гр борошна
- 50 гр цукрової пудри
- 25 гр вершкового масла
- 50 гр цукрового піску
- 2 яйця
- 1 білок
Як приготувати французьке печиво
B першу чергу розтоплюємо в сотейнику вершкове масло. Потім переливаємо його в окрему ємність.
Після чого в іншу ємність відправляємо борошно, цукровий пісок, пудру, білок і яйця.
Віночком збиваємо інгредієнти, поступово вливаючи масло. B результаті отримаємо щільне і текуче тісто.
Тепер накриваємо ємність харчовою плівкою і ставимо в холодильник на півгодини.
Беремо деко і застилає його пергаментним папером.
Після закінчення потрібного часу викладаємо по половині чайної ложки тіста.
Змочуємо ложку маслом і формуємо плоскі кружечки.
Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 6-7 хвилин.
Після закінчення потрібного часу знімаємо печиво гарячим і c допомогою качалки надаємо потрібну форму.
Приємного апетиту!