Кулінарна книга. Рецепти » випічка ” печиво, вафлі, пряники
Ці печеньки дуже смачні, з’їдаються в одну мить і виглядають святково. Їх можна пекти і на новий рік, і на різдво, а я взагалі починаю їх пекти на початку грудня!
інгредієнти
- 2 жовтка,
- 70 г цукрової пудри,
- 250 г масла (я дуже м’яке додавала, але не повністю рідке),
- 2 ложки ванільного цукру (я додала рідкої ванільної есенції на око),
- щіпка солі,
- 240 г борошна (борошна у мене явно побільше було, занадто липло тісто до рук)
приготування печива
Замісити тісто, скачати його в кулю і покласти в холодильник на 1-2 години.
А потім катаємо маленькі кульки, розплющуємо в млинці, робимо вм’ятинку в центрі (я спочатку по дурості руками мучилася, вм’ятини робила, а потім здогадалася ковпачком від туші вже прямо на деку 🙂 .
Дуже швидко виходить. У вм’ятинки кладемо варення, і в духовку на 200 градусів на 10-15 хвилин. У мене трохи довше пеклися.посипати цукровою пудрою в кінці!!