Хочу поділитися з усіма рецептом приготування пікантного салату з вареної ковбаси, солоного огірка і яблук. Блюдо виходить пікантним, соковитим, вітамінним і дуже смачним. Відлітає зі столу за лічені хвилини.
Ковбасу краще взяти без вкраплень сала, а яблука обов’язково повинні бути з кислинкою. Саме їх додавання і надає салату неповторний смак.
На його приготування йде мінімум часу. А результат оцініть самі!
Рецепт салату з вареної ковбаси з солоним огірком і яблуками
- час підготовки – 10 хвилин
- час приготування-15 хвилин
- кількість порцій– 2-3
Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Солоний огірок розрізати уздовж на 4 частини, а потім кожну четвертинку тонко нашаткувати поперек. Якщо шкірка у огірків груба, то її потрібно видалити.
Цибулину очистити і дрібно нарізати.
Ковбасу очистити від оболонки і нарізати дрібними кубиками.
Яблука вимити, очистити від шкірки і насіння і натерти на крупній тертці або тертці для моркви по-корейськи.
У мисці з’єднати ковбасу, цибулю, огірки і яблука, посолити за смаком і полити майонезом.
Салат перемішати двома виделками.
Подати салат з вареної ковбаси з яблуками порційно.