Салат з вареної ковбаси з солоним огірком і яблуками-відлітає зі столу в першу чергу

28

Хочу поділитися з усіма рецептом приготування пікантного салату з вареної ковбаси, солоного огірка і яблук. Блюдо виходить пікантним, соковитим, вітамінним і дуже смачним. Відлітає зі столу за лічені хвилини.

Ковбасу краще взяти без вкраплень сала, а яблука обов’язково повинні бути з кислинкою. Саме їх додавання і надає салату неповторний смак.

На його приготування йде мінімум часу. А результат оцініть самі!

Рецепт салату з вареної ковбаси з солоним огірком і яблуками

  • час підготовки – 10 хвилин
  • час приготування-15 хвилин
  • кількість порцій– 2-3

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Солоний огірок розрізати уздовж на 4 частини, а потім кожну четвертинку тонко нашаткувати поперек. Якщо шкірка у огірків груба, то її потрібно видалити.

Цибулину очистити і дрібно нарізати.

Ковбасу очистити від оболонки і нарізати дрібними кубиками.

Яблука вимити, очистити від шкірки і насіння і натерти на крупній тертці або тертці для моркви по-корейськи.

У мисці з’єднати ковбасу, цибулю, огірки і яблука, посолити за смаком і полити майонезом.

Салат перемішати двома виделками.

Подати салат з вареної ковбаси з яблуками порційно.