Цей простий салат принесе вашому організму велику користь, так як всі інгредієнти – джерела вітамінів. До того ж його можна подати і як доповнення до основної страви, наприклад, до картоплі в будь-якому вигляді. Він може стати хорошою закускою до міцних напоїв.
Як приготувати салат з чорної редьки, рецепт з фото простий і смачний
- час підготовки – 10 хвилин
- час приготування-15 хвилин
- кількість порцій– 4
Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Огірок розрізати уздовж на 4 частини, а потім тонко нашаткувати поперек.
Мариновану морську капусту віджати від маринаду і порізати на більш дрібні частини.
Редьку вимити, очистити від шкірки, обполоснути і натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Перекласти редьку на друшляк або сито, промити холодною водою і дати рідини стекти.
У мисці з’єднати капусту, редьку і огірок, злегка посолити.
Все перемішати і заправити маслом.
Салат остаточно перемішати.
Можна подати салат в салатнику або порційно, посипавши подрібненою зеленню кропу.