Салат з чорної редьки з морською капустою і солоними огірками

31

Цей простий салат принесе вашому організму велику користь, так як всі інгредієнти – джерела вітамінів. До того ж його можна подати і як доповнення до основної страви, наприклад, до картоплі в будь-якому вигляді. Він може стати хорошою закускою до міцних напоїв.

Як приготувати салат з чорної редьки, рецепт з фото простий і смачний

  • час підготовки – 10 хвилин
  • час приготування-15 хвилин
  • кількість порцій– 4

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Огірок розрізати уздовж на 4 частини, а потім тонко нашаткувати поперек.

Мариновану морську капусту віджати від маринаду і порізати на більш дрібні частини.

Редьку вимити, очистити від шкірки, обполоснути і натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Перекласти редьку на друшляк або сито, промити холодною водою і дати рідини стекти.

У мисці з’єднати капусту, редьку і огірок, злегка посолити.

Все перемішати і заправити маслом.

Салат остаточно перемішати.

Можна подати салат в салатнику або порційно, посипавши подрібненою зеленню кропу.